NELIMARKKA sukuseuran sukutapaaminen ja ulkoalajärveläisten juhla 6.7.2014

Tässä ensinnäkin linkki josta löydät raakamateriaalia kuvakavalkaadina ilman kuvatekstejä. Kuvatekstit tulee aikanaan ja usemmalta kuvaajalta yhteinen kooste. Tällä mennään nyt: https://www.dropbox.com/sh/zxarcb0lblpaepz/AABc_9TfB13VkRTExNKsNMyja

Juhlat onnistuivat melkeinpä yli odotusten, vaan uhkasin kyllä, että 300 kävijää raja rikotaan! Ruokakippoja meni yhteensä 247 sanoo keittiön kirjanpito! Uskotaan sen olevan melko tarkka kokonaisluku. Jossittelun sijaa tietystikkin on – lämpötila oli melkein liika kuumaa. Ikääntynyt kuten minä ei meinannu jaksaa – jopa niin, että näytemän vaiheessa kun mun piti ajaa juoruakkoja kottiinsa meinas peli tökkiä!? Tuohon kuvakavalkaadiin sen verran, että jos tunnistat kuvien henkilöitä lähetä mulle viesti tyyliin kuvan vasemmasta ylälaidasta alkaen. Kaikkea hyvää odotellessa. penttiuntamo