KILPAILU JOKA PÄÄTTYY JOULUUN 2014

Oli todella merkitykselliset 50v juhlat Nelimarkka-museon perustamisen kunniaksi. Kohokohtana oli tämä Eero Ojajärven kirjoittama – Anelma vaimonsa ja Keijo Lahdenmäen kanssa toteuttama näytelmä ”Kaksi viisasta miestä”! Näytelmässä hienosti kosketeltiin aikaa, jolloin taiteilija professori Eero Nelimarkalle myönnettiin professorin arvo. Tämän johdosta akateemikko Alvar Aalto tuli onnittelukäynnille Pekkolaan ja keskustelu kävi vaiheittain ironisessakin hengessä. Yleisö nautti!

Juhlan aikana Nelimarkka Rahasto Säätiön hallituksen puheenjohtaja taiteilija professori Riitta Nelimarkka julisti kilpailun, joka päättyy jouluun 2014. On kerättävä ajatuksia, ilmaisuja, sanontoja, kommelluksia taiteilija professori Eero Nelimarkasta. Palkintona on 500 euroa!! parhaaksi julistetulle? Kerätään näitä, NELIMARKKA sukuseura kokoojana. Tiedon rekisteröintiin tarvitaan yhteystietosi mahdollisen palkinnon toimittamista varten.. Kysyä saa ja opastusta annan. Antakaa palaute fb-ryhmämme NELIMARKKA sukuseura sivulla keskustelussa. Ehdottakaa sukumme jäseniä facebook ryhmäämme jäseniksi! Viestintää on helpoiten hoidettavissa kuitenkin sähköisessä mediassa. Kaikilla jo olevilla jäsenillä on oikeus tehdä ehdotus/kutsua uusi jäsen! penttiuntamo