NELIMARKKA SUKUSEURA KUTSUU ULKOALAJÄRVELÄISET

Ensikesän juhlaan kutsutaan mukaan jo totuttuun tapaan ulkoalajärveläiset kertoo Juhlaisäntä Juha Mikonpoika Matintupa. Muutenkin juhlan ohjelma on koottu varsin tasokkaaksi. Esimerkiksi juhlapuhujaksi on saatu omaan sukupuuhun kuuluva päätoimittaja Heli Karhumäki! Helin isänpuoleinen sukujuuri on  Pekkolasta Pedersören kautta Ylistaron Herttuan kotivävyn Juho Matinpojan jälkipolvea. Juhlat aloitetaan kello 10 Jumalanpalveluksella Alajärven Gabrielinkirkossa 9.7.2017. Jumalanpalveluksen jälkeen lasketaan yhteinen seppele lähelle ja kauaksi haudattujen muistomerkille. Tämän juhlallisuuden jälkeen kukin poistuu omien lähisukulaistensa haudoille. Juhlapaikalle Hoiskon Maamiesseuran talolle kokoonnutaan vapaassa järjestyksessä odottavaan ruokailuun. Ohjelma alkaa kello 13. Ohjelmassa monta kohokohtaa; Aleksi Yli-Sissala, Virve Leppäaho ja Antti Nelimarkka, Eero Ojajärven kirjoittama suvun alkuvaiheisiin sijoittuva näytelmä ”TUOMIEN KUKKIESSA” ohjaajana Annemari Alanen. Näytelmän rooleissa esiintyy monta nelimarkkajuurista näyttelijää Käkkärämänty ryhmästä. Pyrimme antamaan juhlayleisölle laadukkaan mieliinpainuvan ja säävarman päivän kehaisee  juhlaisäntä Juha Mikonpoika. Samalla hän toivottaa Hulda Ja Kalle Syrjälä seuran jäsenet ja kutsutut sankoin joukoin tervetulleiksi perintekkääseen sukutapaamiseemme. Tuo tulessasi jotakin ilmoitustaululle julkipantavaa!  penttiuntamo